Escape kist huren

Voor je bedrijfsfeest of kinderfeest…

Wij hebben de spannendste en leukste escape kisten!

Gek op spannende Escape rooms? Maar goedkoper uit zijn thuis of op je eigen locatie? Huur een Escape kist!

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

In verband met groot onderhoud zijn de escape kisten tijdelijk niet beschikbaar. Wanneer ze weer te reserveren zijn? Stuur een e-mail voor meer informatie. 

Wat is een Escape kist?

Je haalt een unieke beleving in huis (of op kantoor). Elk van onze escape kisten zijn uniek en hebben een spannend verhaal. Door middel van breinbrekende puzzels, chemische en technische specials effects moet je gezelschap het mysterie oplossen. Kortom, een ervaring waarvan je van te voren nooit had gedacht dat dit allemaal in een kist voor je deur afgeleverd kon worden in een escape kist…

Welke Escape kisten zijn er?

Wij hebben verschillende Escape kisten in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat onze Escape kisten vernieuwend, origineel en altijd recentelijk geüpdate zijn. Onze Escape kisten verschillen onderling van thema en moeilijkheidsgraad. Twijfel je of de Escape kist geschikt is voor jouw gezelschap? En natuurlijk voor de beschikbaarheid van de kist op jouw gewenste feestdatum: neem gerust contact met ons op!

Neem contact op & ontvang meer informatie!

Escape kist als teambuildingsuitje

Er zijn verschillende soorten Escape kisten. Dus er is altijd wel eentje die past bij jouw gezelschap. Een feestje voor kinderen? Met vrienden of een personeelsuitje met collega’s?

Door het samenwerkingsverband gaat de groep een spannend teambuildingsavontuur aan! 

De escape kisten kun je gemakkelijk laten bezorgen op jouw gewenste locatie en tijdstip. Is je locatie in de buurt van ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven? Informeer nu en misschien is de bezorging wel gratis!